Alaptalan lapok

 2011.05.21. 21:59

Nagyon szomorúnak tartom, hogy községünk megválasztott polgármestere a helyi újság legutóbbi számában egy az Önkormányzat kritikus helyzetét leíró és kitörési, megoldási lehetőségeket felvázoló, további vitára, érvek ütköztetésére felhívó írásra (a blogon is elolvasható hadÜZENET-re) érdemi válasz helyett csak egy szánalmasan személyeskedő, hazugságokkal tűzdelt irományt volt képes magából felböfögni.

Komoly dilemma gyötör.

Nem tudom eldönteni, hogy a polgármesterünk manipulációit és hazugságait valami hátsó szándék, mint például személyes és céges anyagi érdekek, a politikai népszerűség és hatalom hajszolása és megtartása, meg esetleg még egy kis aljasság és bosszúvágy motiválja, vagy egyszerűen csak beteg és kényszeresen képtelen arra, hogy igazat mondjon?

Vagy mint annyiszor, itt is valahol a kettő között van az igazság?

Persze a fenti kérdés régóta foglalkoztat, nem véletlen, hogy a megválasztásomat követő egyik első ülésen meg is fogalmaztam azt, hogy négy éves pedagógiai programot indítottam, megpróbálok tisztességes embert faragni a Polgármester úrból.

Kétségkívül igen nagy fába vágtam a fejszémet, mint ahogy ezt a legutóbbi Vasszécsenyi Üzenetben megjelentek is megerősítik.

Aki kíváncsi az ördögöt rejtő részletekre, az kattintson a veszélyt jelző táblára.

A bejegyzés trackback címe:

https://vasszecsenyert.blog.hu/api/trackback/id/tr342922386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása