Ma délelőtt 9 és 10 óra között:
Az öltözőnél társadalmi munka közben beszélgetünk Ponyhart Gáborral. Kijelenti, hogy ő volt a „ludas” a tegnapi fűnyírásban, a Polgármester Úr határozott tiltása ellenére nyírta le a területet tegnap, mert már annyira rágták érte a fülét a vásározók. (ugyanis már ma neki akartak állni a dodzsem pálya építésnek)

Valamikor a nap folyamán:
Az Önkormányzat pénztárába befizetnek 5 ezer forintot a fűnyírásért

Csing! Már megérte a tegnapi írásom! ;-)

(Csak zárójelben: Ha az Önkormányzattól valaki megrendelte a terület lenyírását, akkor vajh miért is volt letiltva a nyírás? Vagy még inkább fordítva: Ha le volt tiltva a nyírás, akkor mi is volt ez a befizetés? Hm, hm, hm… hát igen, az utólagos szerecsenmosdatás nehéz művészet, biztató kísérlet volt, de kicsit még gyakorolni kell)

Délután 14 óra körül:
A sportegyesület fűnyírójának tegnap elszakadt az ékszíja, ma kiderült, hogy egy új beszerzése időbe telik. Pungor László szakosztályvezető ezért felhívja a Polgármestert, hogy kölcsönkérje ma délutánra az önkormányzat fűnyíró kistraktorát, hogy lenyírhassák az önkormányzat tulajdonában álló sportpályát.

Mi a válasz? Kérje el a Kovács Szilveszterét!

Kicsit disztingváltabban: Az önkormányzatnak (Ponyhart Gábornak) is szüksége van rá délután.

Délután 16 óra után:
Az egyesület pénzügyese megérkezik az öltözőhöz. Elmondja, hogy délután Ponyhart Gáborral Szombathelyen találkozott…

No comment!

Ui.: Köszönet Imre Tibornak, aki első szóra jött és a délután folyamán lenyírta a pályát!

A bejegyzés trackback címe:

https://vasszecsenyert.blog.hu/api/trackback/id/tr873158899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása