Finomítás szükséges?

 2011.03.24. 13:45

Kikértem néhány ember véleményét az előző bejegyzésemhez csatolt írásommal kapcsolatban és a reakciók elgondolkoztattak.

Az emberek szemében lehet, hogy nagyobb súlyt adna a mondandómnak, ha néhány képviselőtársam csatlakozna a véleményemhez, amire van is szándék.

Volt olyan, akinek kimondottan tetszett a konfrontatív stílus.
De volt olyan vélemény is, hogy a település teljes nyilvánossága elé lehet hogy egy higgadtabb, személyeskedéstől mentesebb változattal kellene fordulni.

A probléma ugyanis az hogy nagyon nem kedvelem a Polgármester Urat és ez jól érzékelhető az írásomon is. Persze ez nem véletlen, az elmúlt évek során volt alkalmam közelről megismerni a módszereit, viselkedését és levontam néhány szomorú következtetést.
Aki ismeri, az valószínűleg nagyon jól tudja, hogy miről beszélek. Aki nem, annak úgy tudnám megvilágítani a helyzetet, hogy emberi minőségében tökéletesen beleillik a jelenlegi országos politikai elit mindkét pólusát uraló politikusi kompániába.

Egyelőre gondolkodóban vagyok a végleges megvalósítást illetően, de jövő hét elejére eldöntöm hogyan tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://vasszecsenyert.blog.hu/api/trackback/id/tr632767911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása